Як правильно вибрати ковдру

Запорука комфортного та здорового сну, під час якого ви отримаєте повноцінний відпочинок, - це правильно підібрана постільна білизна, ортопедична подушка та функціональна ковдра. Причому, постільна білизна та подушки можуть використовуватися цілий рік, а ось ковдр необхідно мати в запасі кілька – легке бавовняна ковдра для спекотних літніх ночей, утеплене для демісезонного періоду і, нарешті, теплу пухову ковдру або ковдру з вовни – купити всі ці вироби сьогодні не так вже й складно, враховуючи кількість брендів на ринку. Головне при виборі - звертати увагу на якість наповнювача та матеріал чохла, щоб ваш нічний сон не затьмарювали дискомфортні відчуття.

Як вибрати ковдру за наповнювачем: на що звернути увагу

Нічний відпочинок на ортопедичних ліжках, матрацах та подушках – чиста насолода, яка може собі дозволити практично кожен потенційний покупець. Виробники, що поважають себе, дбають про своїх клієнтів, тому застосовують у процесі виробництва тільки перевірені гіпоалергенні матеріали – навіть алергіки та малюки можуть користуватися цією продукцією без загрози для здоров'я.

Як правильно вибрати ковдру? Перш ніж купити ковдру, Зверніть увагу на його наповнювач. Поряд із традиційними вовною, пухом та бавовною зараз активно використовуються сучасні матеріали – холлофайбер, флексфайбер, силіконізований синтепон різної щільності. Також широкого поширення набув штучний пух, який за своїми теплоізоляційними характеристиками анітрохи не поступається натуральному аналогу, але при цьому повністю виключає можливість прояву алергічних реакцій. Купивши пухову ковдру з натурального або штучного пуху, ви отримаєте чудовий аксесуар для холодних та довгих зимових ночей.

Ковдра холлофайбер може з успіхом використовуватися цілий рік – цей матеріал настільки універсальний, що дозволить вам почуватися комфортно та захищено як влітку, так і взимку чи восени. При цьому слід зазначити, що холлофайбер практично невагомий - така ковдра зручна як у використанні, так і в зберіганні. Ковдра 4 сезони також підходить для цілорічного використання, про що свідчить навіть його назва. У складі 2 види наповнювача – 100% натуральна овеча вовна та бавовна, які мають гарну гігроскопічність, але при цьому чудово акумулюють тепло.

Для найменших клієнтів ви зможете купити дитячу ковдру, яке наповнюється 100% натуральною бавовною і має чохол також з натуральної бавовняної тканини. Це повністю гіпоалергенні матеріали, які просто ідеальні для малюків – вони гарантовано не викликають роздратування на ніжній дитячій шкірі. Таку ковдра можна прати в пральній машині - вона не втратить свою форму і не стане менш функціональною. Якщо ви хочете підібрати для свого малюка спальний комплект, можна купити дитячу ковдру та подушку щодо нього з ортопедичними характеристиками.

Купивши ковдру на овчині від виробника для зими або легке бавовняне на літо, ви забезпечите собі і своїм домочадцям комфортний сон і, відповідно, чудовий настрій протягом дня будь-якої пори року.