Навіщо потрібен наматрацник і як його вибрати?

Купуючи ортопедичні матраци, багато покупців запитують: «Чи варто використовувати наматрацник і навіщо він потрібен?». Відповідь на питання очевидна: як гарному кулінару потрібен фартух, так і кожному ліжку потрібний особливий «захист». У нашому магазині ви зможете купити наматрацник, який відповідатиме розмірам ліжка та захистить його від забруднень.

Наматрацник з кутовими фіксаторами

Основні переваги використання наматрацників

Щоб визначитися з покупкою, а також вибрати гідний наматрацник, необхідно розглянути плюси його використання:

  • Наматрацники від виробника забезпечують чистоту

Кожен виробник обов'язково пропонує супутні товари, куди слід звернути увагу. Вибравши, наприклад, наматрацник на дитяче ліжко, ви можете захистити його від плям.

  • Вологостійкий наматрацник – найкраща модель

Водонепроникний наматрацник буде оптимальним рішенням для дитячого ліжечка. Погодьтеся: малюки часто проливають соки, забруднюють меблі під час гри, а також люблять влаштовувати різні «малювальні» експерименти з постільною білизною. Якщо у вас є немовля, придбати вологостійкий наматрацник просто необхідно: він захистить ліжечко від протікань. Таким чином, ви зможете прибрати забруднений комплект та поміняти його.

  • Надійне кріплення – запорука комфорту

Дитячий вологостійкий наматрацник зручно кріпиться, забезпечуючи спокійний сон малюка. Все, що потрібно: це підібрати оптимальний розмір та закріпити дитячий наматрацник спеціальними ремінцями.

  • Наматрацники можна прати

Важливим є і той факт, що наматрацник можна легко упорядкувати, використовуючи домашню пральну машинку. Таким чином, ви заощадите час та гроші.

  • Екологічно чисті матеріали

Наматрацники виготовляються виключно з екологічно чистих волокон, як правило, бавовни. Таке покриття підійде будь-якій людині, навіть алергіку.

Як вибрати наматрацник?

Підбираючи покриття для ліжка, важливо приділити увагу таким критеріям підбору:

  • Розмір – на нашому сайті представлений широкий вибір стандартних моделей. Мінімальний розмір – 60*120 см, максимальний – 180*200 см, а також ми виготовимо будь-який розмір на вибір.
  • Матеріал виготовлення - ви можете вибрати як прості, бавовняні моделі, так і вишукані.
  • Ціна – наш інтернет-магазин ставить демократичні ціни. Якщо ви хочете заощадити, можна використати спеціальний ціновий фільтр на сайті.

Також рекомендується звернути увагу на щільність: існують літні, зимові та демісезонні моделі, які можна легко замінити. Всі наматрацники продаються в спеціальних чохлах: Вам зручно зберігатиме «одяг» для матраца.